Op een steenworp afstand van Amsterdam, vindt u de rust en ruimte die u verlangt. Weesp is goed bereikbaar met het openbaar vervoer, (elektrische) fiets of auto, Wij begrijpen waarom u wilt verhuizen! Laat u een huis in Amsterdam achter of wilt u uw huidige huis in Weesp verkopen? De verkoopmakelaars van Aemestelle staan voor u klaar.

Neem contact op

 

Wilt u uw woning verkopen?

Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zullen u stap voor stap door het verkoopproces heen lopen, zodat we u maximaal kunnen ontzorgen. We staan voor u klaar en helpen graag met de verkoop van uw huis!

Wilt u uw huis ook laten taxeren?
Dit doen we gratis, als u uw huis ook via ons verkoopt.

No cure, no pay!

Als uw huis niet door Aemestelle wordt verkocht, hoeft u ook niets te betalen. Alleen de kosten die gemaakt zijn voor promotie (denk aan de fotograaf, plattegrond, advertenties) brengen we in rekening.

De verkoop stap voor stap.

Aemestelle ontzorgt u van A tot Z. Wij realiseren de beste verkoopprijs onder de meest gunstige condities.

Verkoopplan
Dat doen we met een professionele presentatie van uw huis. Verder stellen we een slim verkoopplan op en schakelen ons uitgebreide netwerk in om uw huis in de spotlight te zetten.

Verkooptraject
We regelen bezichtigingen en we beheersen de kunst van het onderhandelen als geen ander. Zo ondersteunen we u bij het complete verkooptraject en nemen we u veel werk uit handen.

Profiteer van onze kennis en slagvaardigheid.
Wij verkopen uw huis snel en tegen de beste prijs!

Ik wil mijn huis verkopen