Wij helpen u om uw huis te verkopen

Op een steenworp afstand van Amsterdam, vindt u de rust en ruimte die u verlangt. Weesp is goed bereikbaar met het openbaar vervoer, met de fiets of met de auto. Wij begrijpen dat u hierheen wilt verhuizen! Laat u een huis in Amsterdam achter of wilt u uw huidige huis in Weesp verkopen? De verkoopmakelaars van Aemestelle Makelaars staan voor u klaar. 

 Welke kosten maak ik tijdens het verkopen van mijn huis?

Wanneer uw huis niet door Aemestelle Makelaars wordt verkocht, hoeft u ook niets te betalen. Alleen de kosten die gemaakt zijn voor promotie (denk hierbij aan de fotograaf, de plattegrond en de advertenties) brengen we in rekening. Wij zullen u stap voor stap door het verkoopproces heen lopen, zodat we u maximaal kunnen ontzorgen. We staan voor u klaar en helpen graag met de verkoop van uw huis! Wilt u uw huis ook laten taxeren? Dit doen we gratis, wanneer u uw huis via ons verkoopt

Het verkoopproces stap voor stap uitgelegd

Aemestelle Makelaars ontzorgt u van A tot Z bij het verkopen van uw huis. Wij realiseren de beste verkoopprijs onder de meest gunstige condities. Wij denken graag met u mee, om uw woning zo gunstig mogelijk te verkopen.

Verkoopplan
Wij maken een professionele presentatie van uw huis. Daarnaast stellen we een slim verkoopplan op en schakelen we ons uitgebreide netwerk in om uw huis in de spotlight te zetten. Op deze manier hopen wij het snel te kunnen verkopen.

Verkooptraject
Wij regelen bezichtigingen voor u. Door jarenlange ervaring, beheersen we de kunst van het onderhandelen als geen ander. We ondersteunen u gedurende het hele verkooptraject en we nemen we u graag het werk uit handen.

Profiteer van onze kennis en slagvaardigheid. Wij verkopen uw huis snel en tegen de beste prijs!