Er is al veel geschreven over de huizenmarkt van Amsterdam. Van een appartement van 70m2 dat een vraagprijs had van 7,5 ton (en niet eens een keuken had) tot ‘normale’ rijtjeshuizen die voor 1,5 miljoen verkocht werden. Natuurlijk zijn niet alle woningen die in de hoofdstad te koop zijn van dit kaliber, maar het laat wel duidelijk zien dat de ruimte in de stad schaars wordt. Hierdoor worden sommige Amsterdammers (in spé) voor een keuze gesteld. Want wat als je nu wel op zoek bent naar ruimte, die in de stad steeds minder aanwezig is? Maar wel het gemak wil van wonen en leven in de grote stad?

Van Amsterdam naar de gemeente Amsterdam

Zoals met veel wereldsteden het geval is, breidt de stad zich langzaam uit. De Bijlmer, een Amsterdamse wijk die een jaar of vijftig geleden nog niet eens bestond, is inmiddels een bekend onderdeel van de stad. De gemeente Amsterdam is groter dan veel mensen denken, en een redelijk onontdekt stukje daarvan is het stadje Weesp. Hier vind je nog de ruimte en huizen in de natuur, terwijl je toch binnen 15 minuten in Amsterdam bent met de trein.

Weesp met haar oude en unieke stadshart is gebouwd als onderdeel van de vesting rond Amsterdam. Combineer de authentieke sfeer van een dorp met alle gemakken van de stad: dat is Weesp. Een stad die meer dan 650 jaar oud is, waar veel historie bewaard is gebleven en wordt gekoesterd. Er is een levendig centrum met leuke winkels en veel terrassen aan het water, een groot winkelcentrum en een ruime keuze in horecagelegenheden. Het aanbod van scholen is goed voor zowel basis- als voortgezet onderwijs, en de internationale scholen in Amstelveen en Hilversum zijn uitstekend te bereiken. Daarnaast zijn er legio sportmogelijkheden (waaronder een omvangrijke hockeyclub en een eigen golfbaan) en is er een NS Station (25 minuten treinen naar Schiphol).

Villa Vechtlust

Klinkt goed, toch? Mocht u meteen uw spullen willen pakken om naar Weesp te verhuizen: dat begrijpen we. Nu is het zo dat wij een unieke woning in de verkoop hebben, die we graag willen uitlichten. Het is een huis dat je niet vaak meer tegenkomt in de huidige woningmarkt, en heeft de unieke voordelen van wonen in Weesp allemaal in zich. De woning in kwestie? Vechtlust; een luxe villa van bijna 300m2, direct aan de rivier de Vecht gelegen. Inclusief binnenzwembad om actief te blijven, aanlegsteiger voor je sloep en een uitzonderlijk uitzicht op het water en groen daarachter. Villa Vechtlust is gelegen aan de chique Utrechtseweg, op slechts een minuut of tien lopen van het stadshart.

De riante villa is in 2005 onder architectuur gebouwd en is verdeeld over drie verdiepingen met totaal 6 kamers, waaronder 4 slaapkamers met elk een eigen badkamer, een wellness met binnenzwembad en sauna en een groot terras deels onder het waterniveau waardoor er een uniek zicht over het water ontstaat. U heeft dus vanuit vrijwel iedere kamer uitzicht op de Vecht, zelfs als u in uw eigen binnenzwembad of sauna zit!


Bent u benieuwd waar u in Weesp zou kunnen wonen? Bekijk ons huidige aanbod of neem vrijblijvend contact met ons op zodat we samen op zoek kunnen gaan naar uw droomhuis!