Huis kopen in Amsterdam, Weesp of Weespersluis? Aemestelle Makelaars weet raad!

Wonen in Weespersluis biedt het beste van twee werelden. En zelfs daarmee doen we dit nieuwe woonlandschap misschien nog wel tekort. Het is perfect voor wie graag rustig en groen wil wonen, maar ook de reuring van de (grote) stad binnen handbereik wil hebben.

 

Weespersluis: een oase van rust vlakbij Weesp en Amsterdam

Weespersluis is zeer centraal gelegen op slechts zo’n tien (trein)minuten van Amsterdam, dichtbij ‘t Gooi én de Vecht. Het is dan ook geen verrassing dat de natuur en het water een grote rol spelen binnen deze nieuwe groene woon- en leefoase. Daarbij komt dat slechts een deel van het gebied bebouwd wordt. Wie er gaat wonen, is er dus van verzekerd dat het groen blíjft.

 

Aemestelle Makelaars: voor wie een huis wil kopen in Weespersluis

Aemestelle Makelaars is al jaren een begrip in Amsterdam en ver daarbuiten. Het mag dan ook geen verrassing zijn dat u ook bij ons terecht kunt voor een koopwoning in deze regio, op een steenworp afstand van het historische centrum van Weesp. In de nieuwe wijk Weespersluis zal volop water zijn, dat in verbinding staat met de Vecht, en drie parken met enorm veel ruimte om te sporten, spelen en te ontspannen in het algemeen. Kortom: hier wilt u wonen!

 

Water, groen, rust: Weespersluis heeft het allemaal

Weespersluis bestaat uit drie verschillende ‘rijken’: Vechtrijk, Waterrijk en Lanenrijk. Die namen hebben ze niet voor niets, want waar Vechtrijk is gebaseerd op de Vecht en de uitstraling van een vestingstadje heeft, vindt u in Waterrijk een boel woningen die ruim in het groen of aan het water liggen. Lanenrijk heeft - de naam zegt het al - tal van lanen, hofjes en singels, temidden van een heleboel groen. Wie een huis wil kopen in een omgeving die volop natuur te bieden heeft, is in Weespersluis dan ook aan het juiste adres.

 

Op zoek naar een koophuis in de regio Amsterdam? Neem contact op

Als u op zoek bent naar een nieuw thuis en een koophuis overweegt in de regio van Weesp en Amsterdam, dan is Aemestelle Makelaars een betrouwbare partner. Ons team staat u graag met raad en daad bij. Met bijna een kwart eeuw aan ervaring in de makelaardij, weten we het antwoord op al uw vragen. En, niet geheel onbelangrijk, Aemestelle Makelaars is gespecialiseerd in koopwoningen in deze regio. Overweegt u een huis in het woonlandschap Weespersluis? Neem dan contact met ons op en/of bekijk het aanbod op onze website!