Aemestelle Makelaars is al jaren een begrip in Amsterdam. Wie op zoek is naar professioneel, maar persoonlijk advies over de huizenmarkt, weet dat de deur altijd openstaat. En nu kunt u ook in Weesp bij Aemestelle terecht voor de koop, verkoop of taxatie van uw huis! Kees-Jan, eigenaar en oprichter van Aemestelle Makelaars, vertelt over zijn persoonlijke connectie met Weesp en zijn redenen dat hij een tweede kantoor heeft geopend in de stad die hij zijn thuis noemt.

Waarom een extra kantoor in Weesp?

“Ik woon zelf al meer dan 10 jaar in Weesp, maar mijn carrière als makelaar speelde zich voornamelijk af in Amsterdam. Op de markt daar is natuurlijk in de afgelopen jaren veel veranderd en ik zag dat er daardoor ook een andere vraag ontstond. In de stad kunnen sommige mensen niet de ruimte vinden waar ze naar op zoek zijn. Daardoor wijken ze uit naar delen van de stad die verder buiten het centrum liggen. Of naar dorpen en gemeenten die in de buurt liggen van Amsterdam liggen. Waaronder Weesp! En dat begrijp ik natuurlijk heel goed: Ik kan Weesp aan iedereen aanbevelen.”

Connectie Weespersluis

“Inmiddels hebben we 10 woningen al verkocht en er komen twee aan, allemaal specifiek in Weespersluis."

Bezoek onze speciale Makelaar in Weespersluis webpagina.

Hoge segment

Ook hebben we het Grote Plein 4 verkocht, Oudegracht 13 en de C.J. van Houtenlaan 30. Dit zijn miljoenenwoningen op een unieke locatie. Dit is een specialisme van Kees-Jan

Huizenmarkt in deze tijd, kopen/verkopen of juist niet?

De huidige situatie heeft natuurlijk ook zijn weerslag op de huizenmarkt. Is het nu een goed moment om een huis te kopen of te verkopen, of kun je beter even wachten tot de situatie iets is gekalmeerd? Kees-Jan: “JA! Het is gekkenhuis en Weesp zal blijven stijgen de komende tijd”

Over Kees-Jan

Kees-Jan: geboren in Amsterdam, maar opgegroeid in Hellevoetsluis. Na zijn opleiding aan het Grafisch Lyceum in Rotterdam vertrok hij in 1998 naar Amsterdam om zijn geluk te beproeven. Door de jaren heen heeft hij het makelaarsvak zowel in de verhuur als in de aan- en verkoop mogen beoefenen. In 2007 startte Kees-Jan Aemestelle Makelaars.

Tegenwoordig houdt Kees-Jan zich bezig met aankoop, verkoop, huur, verhuur en het taxeren van woningen. De oprechte persoonlijke aandacht, zijn enthousiasme en vastberadenheid - met hier en daar een grap - maken hem een unieke makelaar. Met hem als makelaar is er "never a dull moment!”

Kees-Jan is getrouwd, heeft twee kinderen, houdt van parachutespringen, motorrijden, varen en kickboksen bij Chabrani Gym Weesp.